La Taza Solidaria: una manera de compra solidària, una manera original de regalar esperança

Autor/a: 
La Taza Solidaria
 Font:
Font:

La Taza Solidaria: una manera de compra solidària, una manera original de regalar esperança

Autor/a: 
La Taza Solidaria

Resum: 

El passat 1 d'abril va veure la llum La Taza Solidaria, una plataforma de venda online de productes exclussivament amb valor social. Un projecte que pretén donar una visió renovada del món solidari, posant a l’abast de la societat una gran gama de productes provinents, en la seva totalitat, de les empreses del tercer sector.

Qui són?

Són un grup d'emprenedors solidaris que aposten per la col.laboració entre entitats, apostant fermament per la unificació d’esforços per tal de fer viables el projectes particulars de cada entitat col.laboradora, a través de la venda dels seus productes.

La situació actual els obliga a fer més visibles les opcions de col·laboració solidària existents, les entitats necessiten vies d’autofinançament i donar a conèixer la seva tasca. La Taza Solidaria és el paraigües de totes elles, oferint una nova manera de comprar, alternativa a la convencional.

Com funcionen?

A la botiga de La Taza Solidaria trobareu productes de vàries entitats que, amb molt d’esforç i il·lusió posen a la venda els seus articles.

Estan posant molt esforç en que el ventall de productes sigui ampli i atractiu, demostrant que l’entramat solidari es capaç d’oferir productes de qualitat i a un preu competitiu. I, el més important, sense oblidar que comprant-los s’està col·laborant en la realització i posada en marxa dels projectes individuals de cada entitat.

Però La Taza Solidaria pretèn ser molt més que una botiga i vol donar la possibilitat de que conegueu les entitats que formen part d’ella, així que podreu trobar tota la informació de les entitats adherides i a quin col·lectiu dediquen els seus esforços.

A més, La Taza Solidaria dóna el 25% dels beneficis, de les compres que es realitzen dels seus productes, a entitats que no tenen capacitat productiva, però que necessiten finançament per tirar endavant els seus projectes.

Com pots col.laborar?

Si formes part del gran grup de persones que creuen en la solidaritat, aposten per modes de vida més sostenibles i de creixement personal, entra a www.latazasolidaria.com i esperem que hi trobis allò que necessites. Així, col·laboraràs econòmicament amb l'entitat de la que compres el producte.

Així mateix es vol obrir la mà a qualsevol entitat de catalana que necessiti donar-se a conèixer i trobar noves vies de finançament. Si tens una idea o projecte i creus que aquest portal et pot ser útil, contacta amb La Taza Solidaria a través del correu: info@latazasolidaria.com.

Afegeix un comentari nou