Roses en confinament

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Dani Gallart
Totes les persones que vulguin participar poden escollir entre una rosa d’hospital per omplir els centres sanitaris de roses o bé una rosa solidària per qualsevol altra persona. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Totes les persones que vulguin participar poden escollir entre una rosa d’hospital per omplir els centres sanitaris de roses o bé una rosa solidària per qualsevol altra persona. Font: Unsplash.
La iniciativa s’encarregarà d’entregar aquestes roses el mateix dia de Sant Jordi als diferents centres sanitaris i als i les particulars. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
La iniciativa s’encarregarà d’entregar aquestes roses el mateix dia de Sant Jordi als diferents centres sanitaris i als i les particulars. Font: Unsplash.

Roses en confinament

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector

Resum: 

La iniciativa proposa omplir els hospitals de flors a la vegada que s’ajuda familiars i amics.

Enguany, la diada de Sant Jordi serà molt diferent a la resta d’anys, però el fet de no poder sortir al carrer no impedeix que es pugui celebrar i que gràcies a la solidaritat de la ciutadania sigui un dia especial. Roses en confinament neix amb l’objectiu de gaudir de la diada de Sant Jordi a la vegada que s’ajuda familiars, amics, amigues, veïns i veïnes.

Totes les persones que vulguin participar poden escollir entre una rosa d’hospital per omplir els centres sanitaris de roses, o bé, una rosa solidària per qualsevol altra persona. La iniciativa s’encarregarà d’entregar aquestes roses el mateix dia de Sant Jordi als diferents centres sanitaris i als i les particulars, arribant a Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besos, Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà i Esplugues.

On van a parar els diners?

Per cada rosa comprada es destinarà 1€ per recaptar fons i seguir lluitant contra la Covid-19. El 50% dels diners aniran destinats a la investigació de la recerca de la vacuna contra la Covid-19, un 25% es destinarà a organitzacions i col·lectius que treballen per fer front a la Covid-19 i el 25% restant es destinarà a ajudar als col·lectius més vulnerables davant la crisis econòmica i sanitària.

Algunes de les entitats amb qui col·labora la iniciativa són Creu Roja, Càritas, Metges Sense Fronteres i la iniciativa #JoEmCorono. Qualsevol altra entitat que vulgui col·laborar, es pot posar en contacte a través de l’adreça electrònica: contacte@rosesenconfinament.cat.

Afegeix un comentari nou