Un te a la menta amb María-Milagros Rivera Garretas

Fundació Solidaritat UB
Un te a la menta UB 2020 Font: Fundació Solidaritat UB
L'activitat s'inclou en el Programa d’intervenció socioeducativa de la UB a Torre Baró.
Dia de les Dones Font: Fundació Solidaritat UB
L'acte se celebra amb motiu del Dia Internacional de les Dones.
Un te a la menta 2020 Font: Fundació Solidaritat UB
La xerrada inclou una trobada distesa amb te i pastes a càrrec de les veïnes de Torre Baró.

Un te a la menta amb María-Milagros Rivera Garretas

Fundació Solidaritat UB

Resum: 

Catedràtica emèrita de la Universitat de Barcelona, Rivera Garretas presentarà el seu darrer llibre, Sor Juana Inés de la Cruz. Mujeres que no son de este mundo. La intervenció anirà seguida d'una trobada distesa amb te i pastes.

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, i en el marc del Programa d’intervenció socioeducativa que la Universitat de Barcelona desenvolupa des del 2014 al barri de Torre Baró, la Fundació Solidaritat UB i la Biblioteca Zona Nord organitzen, un any més, l'acte "Un te a la menta amb...", d'entrada lliure i places limitades.

Enguany, la dona convidada és María-Milagros Rivera Garretas, mare, àvia, mestressa de casa seva, escriptora i catedràtica emèrita de la Universitat de Barcelona; i presentarà el seu darrer llibre: Sor Juana Inés de la Cruz. Mujeres que no son de este mundo (Sabina Editorial, 2019).

"Un te a la menta amb... María-Milagros Rivera Garretas" se celebrarà el proper dilluns 23 de març, a les 18:30 hores, a la Biblioteca Zona Nord (c/ Vallcivera, 3 bis, de Barcelona). Després de la intervenció de Rivera, tindrà lloc una trobada distesa amb te i pastes que preparen les veïnes del barri de Torre Baró.

Afegeix un comentari nou