Crida de voluntariat en l'àmbit de la comunicació

Fundació CODESPA
Autor/a: 
Teresa Carbó
Voluntàries Sant Jordi Font: Teresa Carbó
Algunes de les tasques assignades específiques serà la creació de dissenys, creativitats i edició de vídeos. Foto: CODESPA

Crida de voluntariat en l'àmbit de la comunicació

Autor/a: 
Teresa Carbó
Fundació CODESPA

Resum: 

La Fundació CODESPA està buscant persones voluntàries amb coneixement i experiència en l’àmbit de la informació per donar suport al departament de comunicació de l'entitat.

La Fundació CODESPA està buscant persones voluntàries amb coneixement i experiència en l’àmbit de la informació per donar suport al departament de comunicació de l'entitat. Treballarà estretament amb la responsable de comunicació de l'oficina de Barcelona i tindrà una estreta relació amb la resta de departaments de l'organització. Tindrà responsabilitat en la gestió de campanyes i accions de captacions de fons i sensibilització, així com continguts en la generació de continguts per a la web.

Algunes de les tasques assignades específiques serà la creació de dissenys, creativitats i edició de vídeos per campanyes de CODESPA. Per contactar, com a voluntari/ària de manera telemàtica o presencial, cal escriure escriure a barcelona@fundaciocodespa.org. També es poden fer voluntariats corporatius. Si vols implicar a la teva empresa també ens ports escriure.

Afegeix un comentari nou