Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a activitats de circ de caràcter professional 2020

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions a activitats de circ de caràcter professional adreçades a entitats sense ànim de lucre.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 2 Juny, 2020
Termini convocatòria: 
03/06/2020 fins 18/06/2020
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Modalitats

  1. ​Suport a l’organització d’activitats de formació no reglada per a professionals. Per a aquesta modalitat, només es pot presentar una sol·licitud amb un un únic projecte.
  2. Suport a la nova creació, producció i presentació pública d’espectacles. Es pot sol·licitar la subvenció per a aquelles produccions enteses com a nou espectacle, o bé per a projectes en residència. També s’entenen com a nou espectacle, les reposicions o revisions d’aquelles creacions en què la producció originària tingui, com a mínim, 4 anys d’antiguitat. Per a aquesta modalitat, es pot presentar un màxim de tres produccions, cadascuna en una sol·licitud sol·licitud diferent.
  3. Suport a l’exhibició d’espectacles.Per a aquesta modalitat, només es pot presentar una sol·licitud amb un un únic projecte.

A qui va dirigit?

  • A les entitats privades sense ànim de lucre que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l’àmbit del circ.
  • A les agrupacions d’entitats sense personalitat jurídica que es reuneixen per a projectes conjunts, sempre que tots els seus membres, que tindran la consideració de beneficiaris, siguin entitats privades sense ànim de lucre.

La dotació màxima de la convocatòria és de 60.000 euros.