E.g., 22/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

34a Assemblea de les AV de Catalunya

Sabadell
Dissabte, 30/03/2019

Es presentarà a Sabadell, per a la seva aprovació, el nou Marc Estratègic de la confederació que aglutina federacions i associacions de veïns i veïnes de tot Catalunya.

La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) celebrarà la 34a Assemblea de les AAVV de Catalunya sota el lema 'El meu barri. La meva ciutat. El meu país', i amb una important fita: finalitzar la trobada havent aprovat el nou Marc Estratègic 2019-2022 'El Futur És Ara'.

El document contempla qüestions com ara quins han de ser els eixos de treball fins al 2022, quines aliances fer per enfortir el moviment veïnal, o quins són el nou relat i la nova visió de la Confederació.

L'Assemblea Anual de la CONFAVC servirà també per aprovar el full de ruta pel 2019, el pla de treball que sevirà com a guia de totes les tasques que faran a nivell comunitari, i en xarxa, les 456 associacions de veïns i veïnes i les 22 federacions que hi formen part de la CONFAVC.

L'acte es farà al Centre Cívic de La Creu Alta de Sabadell de 9.30 a 14.30 hores. Precisament la FAVSabadell enguany celebra 50 anys de moviment veïnal duent a terme actes commemoratius i reivindicatius al llarg de tot l’any.

Pots consutar el programa de l'Assemblea Anual, així com donar un cop d'ull al cartell de l'esdeveniment.

Data: 

Dissabte 30 març

Hora: 

09:30

Organitzador: 
CONFAVC