PFAVC

Curs: Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress

news-iconNotícia > Informàtic

La teva entitat vol fer els primers passos a Internet? Aquest curs t'interessarà!

Del 2 al 28 de maig, el Teb impartirà un curs en línia especialment pensat per a les entitats que no tenen presència a la xarxa, amb el qual aprendran a crear-se una plana web i a fer els primers passos a les xarxes socials.

Formació del Voluntariat

news-iconRecurs > Formació

Escoles i entitats que ofereixen formació

Recull de les escoles de formació reconegudes pel Pla de Formació de l'Associacionisme i Voluntariat de Catalunya. Per tal d'informar-vos de la programació detallada amb les dates i llocs dels cursos, podeu posar-vos en contacte directament amb cada escola.

Família

news-iconNotícia > Formació

Curs sobre intervenció amb famílies i infants en situació de risc psicosocial

L'Associació Benestar i Desenvolupament organitza aquesta formació el 19, 20 i 26 novembre centrada en la incidència en l'àmbit d'infància i família.

news-iconNotícia > Formació

Curs d'Habilitats bàsiques per a l'acció voluntària

L'Escola de Formació de Voluntaris de la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza a partir del proper 4 de febrer a Barcelona un curs orientat a dotar als assistents de les habilitats necessàries per a desenvolupar l'acció voluntària.

news-iconNotícia > Formació

Curs d'intervenció en família i infància

El 27 i el 28 de novembre tindrà lloc a Barcelona una formació vinculada al voluntariat en l'àmbit de la família i la infància.

Curs sobre la qüestió de gènere a les associacions

news-iconNotícia > Formació

Curs sobre la qüestió del gènere a les associacions

L'Escola Lliure Sol organitza els propers 13 i 14 de setembre una formació orientada a analitzar les desigualtats de gènere en diferents àmbits socials i personals del nostre dia a dia i de les entitats.

Senyor gran en un banc de Francisco Vargas-Haripako (Flickr)

news-iconNotícia > Formació

Curs: “Introducció al suport a la gent gran en el procés de pèrdua, mort i dol”

T’agradaria acompanyar a persones grans que viuen un procés de pèrdua? Tens experiència a fer acompanyaments a persones grans en processos de dol? Si és així aquest és el teu curs!

Arteràpia. Font: supersiquiatra (Flickr)

news-iconNotícia > Formació

Nova oportunitat per iniciar-vos en l’Artteràpia

L’Escola de Voluntariat de l’Associació Benestar i Desenvolupament desenvolupa una nova edició d’aquesta formació adreçada a les persones que realitzen intervenció amb col·lectius vulnerables.

Gent gran. Font: S.Lymath (Flickr)

news-iconNotícia > Formació

Eines d’animació per a gent gran

Amics de la gent gran realitza a partir del 28 de juny una formació adreçada a totes les persones que desenvolupen tasques de voluntariat en aquest àmbit i volen comptar amb més recursos per a la intervenció.

Discapacitat intel·lectual. Font: Fundación Reto (Flickr)

news-iconNotícia > Formació

Estàs pensant en fer un voluntariat amb persones amb discapacitat?

L’ Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (ACIDH) desenvolupa a partir del 23 de maig una formació on proporcionarà els continguts bàsics que cal conèixer abans per iniciar un voluntariat en aquest àmbit.

Acompanyament. Font: Amnesty Internacional (flickr)

news-iconNotícia > Formació

Com afrontar els processos de pèrdua

AFANOC organitza a partir del 22 de maig una formació adreçada a totes les persones voluntàries que realitzen tasques d’acompanyament en l’àmbit hospitalari i sociosanitari.

Gent gran. Font: Wanderlinse (flickr)

news-iconNotícia > Formació

Curs sobre demències

Amics de la Gent Gran desenvolupa el 9 i 16 de maig una formació adreçada a totes les persones voluntàries que vulguin aprofundir en aquest àmbit.