36è Curs Anual de Drets Humans

El curs ja ha obert el període d'inscripcions i hi ha places per a 80 persones. Font: IDHC

Més informació

Organitzador Institut Català de Drets Humans
Adreça de l'organitzador
Correu formacio@idhc.org
URI Institut Català de Drets Humans

Més Informació

Els extremismes i la discriminació centraran la nova edició que organitza l’Institut de Drets Humans de Catalunya. 

Curs Inici: 09/04/2018 a les 18:00   Final: 26/04/2018 a les 18:00

L’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) organitza el 36è Curs Anual de Drets Humans, centrat en els drets humans davant els extremismes i la discriminació.

El curs tindrà lloc del 9 al 26 d’abril a Barcelona, en un local pendent de determinar. Aquest curs s’organitza des de fa més de 30 anys amb l’objectiu d’aproximar els drets humans a tothom que hi tingui un interès.

En aquesta edició s’analitzaran les condicions que fan possible que la intolerància i l’odi s’hagin instal·lat en les societats, partint del racisme com un element estructural.

Durant les tres setmanes que dura el curs, s’intentarà donar respostes a aquestes situacions per millorar el coneixement per part de la ciutadania sobre les causes del sistema que provoquen les desigualtats, l’exclusió i les violències, així com sobre l’aplicació del marc jurídic internacional relatiu als drets humans.

La formació, introductòria i multidisciplinar, es destina a professionals que treballen directament o indirecta aspectes de drets humans. També es destina a estudiants i a la ciutadania compromesa amb la defensa dels drets humans davant la discriminació i els extremismes.

El preu del curs és de 260 euros i hi ha places limitades a 80 persones. Per a més informació, podeu consultar el programa complet, i per les inscripcions, podeu completar aquest formulari.

 

Més informació:

  • Data: Del 9 al 26 d’abril.
  • Hora i lloc: A partir de les 18h a un lloc de Barcelona a determinar.
  • Organitza: Institut Català de Drets Humans (ICDH).
  • Preu: 260 euros. Matrícula reduïda per 190 euros.
  • Contacte: formacio@idhc.org