agenda

36è Curs Anual de Drets Humans

El curs ja ha obert el període d'inscripcions i hi ha places per a 80 persones. Font: IDHC
Suport Associatiu - Jurídic
Dilluns, 09/04/2018 fins Dijous, 26/04/2018

Els extremismes i la discriminació centraran la nova edició que organitza l’Institut de Drets Humans de Catalunya.

L’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) organitza el 36è Curs Anual de Drets Humans, centrat en els drets humans davant els extremismes i la discriminació.

El curs tindrà lloc del 9 al 26 d’abril a Barcelona, en un local pendent de determinar. Aquest curs s’organitza des de fa més de 30 anys amb l’objectiu d’aproximar els drets humans a tothom que hi tingui un interès.

En aquesta edició s’analitzaran les condicions que fan possible que la intolerància i l’odi s’hagin instal·lat en les societats, partint del racisme com un element estructural.

Durant les tres setmanes que dura el curs, s’intentarà donar respostes a aquestes situacions per millorar el coneixement per part de la ciutadania sobre les causes del sistema que provoquen les desigualtats, l’exclusió i les violències, així com sobre l’aplicació del marc jurídic internacional relatiu als drets humans.

La formació, introductòria i multidisciplinar, es destina a professionals que treballen directament o indirecta aspectes de drets humans. També es destina a estudiants i a la ciutadania compromesa amb la defensa dels drets humans davant la discriminació i els extremismes.

El preu del curs és de 260 euros i hi ha places limitades a 80 persones. Per a més informació, podeu consultar el programa complet, i per les inscripcions, podeu completar aquest formulari.

Més informació:

  • Data: Del 9 al 26 d’abril.
  • Hora i lloc: A partir de les 18h a un lloc de Barcelona a determinar.
  • Organitza: Institut Català de Drets Humans (ICDH).
  • Preu: 260 euros. Matrícula reduïda per 190 euros.
  • Contacte: formacio@idhc.org
Data: 

Dilluns 09 abr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Institut Català de Drets Humans
Correu electrònic Organitzador: 
formacio@idhc.org
Adreça: 
A determinar