E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

3a edició del Programa d’avaluació i avaluabilitat dels programes del Tercer Sector Social

3a edició del Programa d’avaluació i avaluabilitat dels programes del Tercer Sector Social
Dijous, 20/06/2019

Ofereix a les entitats socials la possibilitat de formar-se per avaluar els seus projectes d’intervenció social.

La Taula del Tercer Sector i Ivàlua (Institut Català d'Avaluació de Polítiques Públiques) impulsen la 3a edició del Programa d’avaluació i avaluabilitat dels programes del Tercer Sector Social que compta amb diverses sessions formatives gratuïtes. El programa ofereix a les entitats socials la possibilitat de formar-se per avaluar els seus projectes d’intervenció social i introduir aquesta avaluació, de forma sistemàtica, en les seves organitzacions. Ho fa a través de 3 accions:

- Anàlisi de 10 assessoraments realitzats l’any 2017. Per a aquesta acció, Ivàlua es posarà directament en contacte amb les entitats que van rebre aquest assessorament.

- Nous seminaris de formació. es realitzaran en horari de 10.00 a 13.00 hores, els dies 25 i 30 de Setembre a l’Auditori de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya (C. Rocafort 242, de Barcelona)

- Elaboració d’un ‘toolkit’ d’avaluació. Pretén complementar la ‘Guia pràctica d’avaluació de programes del tercer sector social’. Estarà compost per un total de 10 instruments pràctics que seguiran la lògica de l’avaluació presentada en la guia, dotant a les entitats d’eines per sistematitzar la pràctica de l’avaluació en el si de la seva organització.

És imprescindible fer la inscripció prèvia.

Data: 

Dijous 20 juny

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@tercersector.cat
Organitzador: 
Taula del Tercer Sector Social de Catalunya