E.g., 27/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Assemblea de la plataforma d’afectats de clàusules terra a Manresa

Assemblea de la plataforma d’afectats de clàusules terra a Manresa
Manresa
Dijous, 09/03/2017

El Centre Cívic Selves i Carner acollirà aquest dijous, 9 de març a les 19h, la primera assemblea informativa a Manresa de la plataforma d’afectats de clàusules terra (ADICAE).

Fa sis anys gairebé ningú qüestionava a Espanya si les clàusules terra de les hipoteques eren abusives, inclús el Banc d’Espanya les defensava. Fou aleshores quan ADICAE es va atrevir a demandar a tota la banca per aquest abús, juntament amb 15.000 afectats. El 7 d’abril del 2016 ADICAE va guanyar aquesta macrodamanda contra 101 entitats (ara 42, fruit de la reestructuració del sector), la major acció judicial de la història d’Espanya contra la banca.

La justícia europea ha reconegut recentment que la banca ha de tornar tot l’import cobrat per les clàusules terra, tal com ADICAE exigeix des de fa gairebé 10 anys. És per això, que ADICAE està agrupant a tots els afectats per les clàusules terra per aconseguir una devolució extrajudicial (sense anar a judici), universal (per a tots els ciutadans) i de la forma més econòmica possible (evitant despeses innecessàries d’advocats privats).

L’assemblea que tindrà lloc a l’Aula 2 del Centre Cívic Selves i Carner està organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de la Barriada Saldes Plaça Catalunya amb el suport de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa i l’Ajuntament de Manresa.

Per a més informació podeu contactar amb l'Avv. Barriada Saldes – Plaça Catalunya al C/ Bernat Oller, 14-16 i al telèfon 93 877 24 88 o contactant amb ADICA a través de la seva web.

Data: 

Dijous 09 març

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
http://www.avv-saldes-catalunya.org/
Organitzador: 
AVV. Barriada Saldes Pl. Catalunya