agenda

Atenció a infants de 0 a 3 anys - On line

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya
Dilluns, 15/01/2018 fins Diumenge, 18/02/2018

L’educació ha d’anar més enllà de la simple atenció als infants, ha de transcendir el procés d’ensenyament-aprenentatge i ha de tenir un visió integral.

L’educació ha d’anar més enllà de la simple atenció als infants, ha de transcendir el procés d’ensenyament-aprenentatge i ha de tenir un visió integral. Si ens centrem en l’etapa dels 0 als 3 anys, encara amb més raó, els professionals han d’afavorir experiències de socialització pedagògiques i creatives que permetin el desenvolupament físic, cognitiu, afectiu i social de l’infant. És el moment de posar les bases per als futurs aprenentatges. Per aquest motiu els especialistes han de conèixer la importància del seu rol i comptar amb recursos suficients per desenvolupar la seva tasca de forma segura i efectiva.

Objectius:

  • Reflexionar sobre la funció educativa a l’escola bressol.
  • Conèixer l’organització i normativa del centre escolar que ens afecta.
  • Adquirir les eines necessàries per realitzar les tasques i funcions de la figura del monitor/a de suport a l’escola bressol.

A càrrec de: Vea Teijido, psicòloga, especialista en infància.

A partir de l’acord de col·laboració entre l’escola Efa (Escola de Formació de l’ACELLEC) i el CEESC, es pot oferir aquesta formació on-line. El curs es desenvoluparà i serà coordinat des de la plataforma on-line de l’Escola Efa.

Data: 

Dilluns 15 gen

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, Escola Efa
Correu electrònic Organitzador: 
formacio@ceesc.cat
Adreça: 
Etiquetes: