BizBarcelona: emprenedoria, pimes i economia social

Les jornades tindran lloc del 31 de maig a l'1 de juny. Font: Fira Barcelona

Més informació

Organitzador Fira Barcelona
Adreça de l'organitzador
Correu info@firabarcelona.com
URI Fira Barcelona

Més Informació
Adreça
Fira Barcelona (Recinte de Montjuïc) Avda. Reina Maria CristinaBarcelona

Fira Barcelona i Barcelona Activa organitzen una altra edició de la cita que treballa per impulsar projectes empresarials amb contingut social.  

Acte Inici: 31/05/2017 (Tot el dia)   Final: 01/06/2017 (Tot el dia)

L’economia social tindrà un pes important del 31 de maig a l’1 de juny al Recinte de Montjuïc. BizBarcelona, la cita anual organitzada per Fira Barcelona i Barcelona Activa, torna amb l’objectiu d’oferir assessorament, finançament, oportunitats de negoci, suport i contactes en el món de l’empresa, l’emprenedoria i l’economia social.

Aquest any, l’espai dedicat a l’economia social inclou xerrades i tallers sobre economia solidària i col·laborativa, sobre empreses d’inserció, economia verda i circular i modalitats d’economies transformadores.

A més, s’ofereixen conferències sobre les tendències econòmiques, socials, tecnològiques i empresarials del moment i sobre les noves eines de digitalització.

Per a més informació sobre els continguts del programa, consulteu el pdf. Les inscripcions s’obriran el mes d’abril i l’entrada costarà 12 euros si es fa en línia. Si es compra presencialment, el preu serà de 15 euros.  

 

Més informació:

  • Data: Del 31 de maig a l’1 de juny.
  • Hora: A determinar.
  • Preu: 12 euros en línia, 15 euros presencialment.
  • Contacte: 932 332 342.