E.g., 12/12/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Celebració del mig segle de Justícia i Pau Europa

Celebració del mig segle de Justícia i Pau Europa
Divendres, 22/09/2017 fins Diumenge, 24/09/2017

La celebració tindrà lloc a Taizé i hi prendran part persones que formen les diverses comissions arreu del vell continent.

Enguany Justícia i Pau Europa celebra el seu 50è aniversari i per commemorar aquesta fita, les 31 comissions d’arreu d’Europa que en formen part es trobaran a Taizé del 22 al 24 de setembre. Aquesta reunió, en forma de seminari internacional, servirà per compartir, dialogar i reflexionar amb totes les persones que integren aquesta comunitat a tot el territori europeu.

L'any 1967, el Papa Pau VI va crear Justícia i Pau, en resposta a la sol·licitud del Concili Vaticà II d'impulsar des d'una perspectiva d'Església la defensa i promoció dels drets humans i dels pobles, la justícia, la pau, la solidaritat i el respecte al medi ambient. Ràpidament es van constituir comissions de Justícia i Pau a diversos països, cridades a coordinar la tasca de les diòcesis on l'entitat es va arrelar. A Europa, les 31 comissions nacionals de Justícia i Pau estan organitzades mitjançant la Conferència de Comissions Europees de Justícia i Pau.

Data: 

Divendres 22 set

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
justiciaipau@justiciaipau.org
Organitzador: 
Justícia i Pau Europa
Etiquetes: