Cicle de xerrades “Promovem un dol saludable” a Tàrrega

Més informació

Organitzador Servei de Suport al Dol de Ponent
Adreça de l'organitzador
URI Servei de Suport al Dol de Ponent

Més Informació
Adreça
Biblioteca Comarcal Plaça de Sant Antoni, 3, 25300 Tàrrega

Un cicle de trobades obertes i gratuïtes a Tàrrega per a promoure un dol saludable tractant aspectes com la salut, les emocions, el perdó o els records.

Acte Inici: 14/09/2017 a les 18:00

A partir de setembre el Servei de Suport al Dol de Ponent inaugura a Tàrrega un cicle de trobades per al benestar sota el títol “Promovem un dol saludable” que es duran a terme un dijous al mes de 18 h a 20 h a la Biblioteca Comarcal de la ciutat, durant tot el curs (de setembre a juny).

Es tracta de col·loquis oberts a tothom que pretenen promouen el dol saludable tot tractant diferents aspectes com la salut, les emocions, el perdó o els records.

Les trobades són obertes a tothom, i s’hi pot anar en qualitat d'oient o d’acompanyant. La primera sessió serà el 14 de setembre.

El Servei de Suport al Dol de Ponent és una entitat sense ànim de lucre que es va fundar l’any 2002 per acompanyar les persones que s’enfronten a la dura situació de refer-se després de perdre un ésser estimat. És una entitat reconeguda que compta amb 15 anys d’experiència.