E.g., 20/09/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Cicle formatiu: Abordem les violències a les entitats juvenils

Barcelona
Dimecres, 15/05/2019 fins Dimecres, 22/05/2019

Cicle de dues sessions per a l'abordatge de les violències a les entitats juvenils.

El CRAJ organitza aquesta formació de dues sessions en l’abordatge de les violències a les entitats juvenils, on es pretén facilitar el procés d’elaboració d’aquest tipus de protocols així com resoldre tots els dubtes que puguin sorgir en aquesta temàtica. Ho faran de la mà de Matriu, col·lectiu de formadores especialistes en feminismes i facilitació de grups.

El cicle constarà de les següents sessions:

  • Dimecres 15 de maig, de 18.30 a 20.30h. L’abordatge de les violències: aclarim conceptes. Parlarem de les violències a nivell conceptual i analitzarem la realitat de les nostres entitats en aquest sentit.
  • Dimecres 22 de maig, de 18.30 a 20.30h. El protocol: passem a l’acció! Veurem com preparar un pla d’acció en cas de violències per implementar a les entitats.

Ambdues sessions tindran lloc a l’Espai Jove la Fontana (C/ Gran de Gràcia, 190 – M: L3 Fontana i FGC: Gràcia).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle ‘Abordem les violències a les entitats juvenil’. Per aquesta formació es recomana que s’apunti més d’una persona de l’entitat, per tal d’enriquir el debat i que us sigui més útil i aplicable. Alhora, també es recomana que hi hagi coneixements previs sobre la matèria i s’estigui plantejant l’elaboració d’un protocol a l’entitat.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescripturacal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17.

Data: 

Dimecres 15 Maig

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona - CRAJ