Curs d’Associacions i Fundacions en el Dret Civil de Catalunya

El logotip de l'ICAB. Font: ICAB

Més informació

Organitzador ICAB
Adreça de l'organitzador
Correu formacio@icab.cat
URI ICAB

Més Informació
Adreça
Aula 1 del Centre de Formació de l’ICAB. Carrer Mallorca, 281. Barcelona.

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona torna a impulsar una formació per a persones que es vulguin especialitzar en el sector. 

Curs Inici: 19/09/2017 a les 18:00   Final: 26/10/2017 a les 21:00

Del 19 de setembre al 26 d’octubre, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ofereix com cada any el Curs d’Associacions i Fundacions en el Dret Civil de Catalunya. Les classes tindran lloc els dimarts i dijous de 18h a 21h a l’aula 1 del Centre de Formació de l’ICAB, al número 281 del carrer Mallorca, a Barcelona.

En total, són 10 sessions que tractaran, entre d’altres, aspectes com els drets i deures de les persones sòcies, els procediments sancionadors, la naturalesa, procés de constitució i estatuts de les associacions i fundacions, i l’estat jurídic del patronat.  

També es parlarà del règim tributari de les associacions, de la resolució de conflictes en l’àmbit de les associacions i fundacions i dels fons especials.

El curs costa 120 euros per a les persones associades i 435 per a les no col·legiades. Per a més informació sobre els imports i els descomptes que s’ofereixen, consulteu el web de l’ICAB. La inscripció s’ha de fer en línia.

 

Més informació:

  • Data: Del 19 de setembre al 26 d’octubre.
  • Horari: Dimarts i dijous de 18h a 21h.
  • Lloc: Aula 1 del Centre de Formació de l’ICAB (carrer Mallorca, 281, Barcelona).
  • Organitza: ICAB.
  • Preu: 120 euros per a persones associades i 435 euros per a no col·legiades.
  • Contacte: formacio@icab.cat