agenda
Dilluns 11 set fins Diumenge 29 oct
L’Observatori de Responsabilitat Social Corporativa organitza un curs sobre desafiaments i reptes de la responsabilitat social. Font: Pixabay
Suport Associatiu

Curs ‘RSC: desafiament i oportunitats’

Aquesta formació virtual ofereix eines per planificar, gestionar i avaluar estratègies de responsabilitat social en entitats i organitzacions.

L’Observatori de Responsabilitat Social Corporativa organitza de l’11 de setembre al 29 d’octubre aquest curs en línia que permet assolir coneixements tant pràctics com teòrics per poder promoure polítiques de responsabilitat social corporativa (RSC) en diferents organitzacions.

El programa té una durada de 160 hores i es divideix en quatre mòduls temàtics:

  • Introducció
  • Estat actual de l’RSC: normativa i regulació
  • Sistemes de gestió de l’RSC
  • L’RSC en les PIME

Al llarg del curs es combinaran els continguts teòrics, amb videoconferències amb persones expertes, debats i anàlisi de casos pràctics.

La matrícula té un preu de 275 euros per al públic en general i de 192,50 euros per a persones sòcies de l’Observatori, estudiants o persones en situació d’atur. En el cas de treballadors i treballadores en actiu és 100% bonificable.

El curs està obert a totes les persones interessades en introduir-se o aprofundir en l’àmbit de l’RSC i per inscriure-s’hi s’ha d’enviar aquest formulari .

Per a més informació, contacteu amb info@observatoriorsc.org / 910 142 758

Data: 

Dilluns 11 set

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Observatori de Responsabilitat Social Corporativa
Adreça: