Curs sobre la Carta de Drets Fonamentals de la UE

La bandera de la UE. Font: Europa EU

Més informació

Organitzador Institut de Drets Humans de Catalunya
Adreça de l'organitzador
Correu institut@idhc.org
URI Institut de Drets Humans de Catalunya

Més Informació
Esdeveniment en línia

El programa formatiu l’organitza l’Institut de Drets Humans de Catalunya i es dirigeix a professionals de l’advocacia, justícia i fiscalia que exerceixen a l’Estat espanyol. 

Curs Inici: 24/09/2017 (Tot el dia)   Final: 28/03/2018 (Tot el dia)

L’Institut de Drets Humans de Catalunya impulsa un programa formatiu semi-presencial per a jutges i jutgesses, advocats i advocades i fiscals que exerceixen a l’Estat espanyol i vulguin aprofundir en el marc legal dels drets fonamentals i l’aplicació de la Carta de Drets Fonamentals de la UE.

El curs començarà el 24 de setembre del 2017 i acabarà el 28 de març del 2018. El programa es centrarà en quatre blocs: l’àmbit d’aplicació de la Carta, la interacció entre tribunals, la Carta davant els tribunals espanyols, i el Conveni Europeu de Drets Humans i la Constitució.

A banda de les sessions teòriques per a cada grup –judicatura, fiscalia i advocacia–, que es celebraran a Barcelona, i el suport virtual permanent, durant el 2018 es faran jornades de coneixement mutu i intercanvi entre les persones participants en el programa de l’Estat espanyol i dels altres països que formen part del projecte en el qual s’inclou aquesta formació.

El projecte The Charter of Fonamental Rights of the European Union “in action” està finançat per la Comissió Europea i promou la cultura jurídica i legal comuna en l’àmbit europeu per enfortir l’àrea de justícia de la UE.

Les persones interessades ja poden fer les inscripcions en línia.

 

Més informació:

  • Data: Del 24 de setembre del 2017 al 28 de març del 2018.
  • Hora: A determinar.
  • Lloc: Barcelona i en línia (a concretar).
  • Organitza: Institut de Drets Humans de Catalunya.
  • Preu: A determinar.
  • Contacte: institut@idhc.org