E.g., 18/10/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Curs: Voluntariat en l’àmbit de la salut

Barcelona
Dissabte, 17/11/2018

La FCVS organitza una formació per orientar aquelles persones que acaben de començar el seu voluntariat i promoure l’acció voluntària en l’àmbit sanitari.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat una formació per orientar a aquelles persones que acaben de començar el seu voluntariat en l’àmbit de la salut, ja que els permet contextualitzat la seva acció i comprendre l’especificitat d’aquesta. Sota el títol ‘Voluntariat en l’àmbit de la salut’, el curs es realitzarà el pròxim 17 de novembre a l’Aula de formació de la FCVS, a Barcelona.

El curs permetrà conèixer les bases del voluntariat en l’àmbit de la salut i quins són els diferents contextos en els quals poden desenvolupar la seva activitat. L’hora d’inici serà les 10h i s’acabarà a les 19h, amb una pausa d’una hora a les 14h per dinar. El curs està reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya (PFAVC), i per tenir dret al títol s’ha d’assistir a un mínim del 80% del curs.

Els continguts del curs giraran al voltant de la definició de voluntariat, l’estigma de la malaltia, bones pràctiques en l’àmbit sanitari i el paper de la persona voluntària en el marc assistencial. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 9 de novembre amb un preu de 5€ per entitats membres de la FCVS i 15€ per altres.

Data: 

Dissabte 17 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social