E.g., 20/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Dakar-Barcelona: Visions del Sud a la venda ambulant

Barcelona
Dimecres, 05/07/2017

Us convidem a la presentació del treball periodístic que aborda la venda ambulant no autoritzada des d'una perspectiva antiracista, global i profunda. L'objectiu de l'acte és generar una contranarrativa potent, posant les veus del Sud al centre.

La projecció del reportatge serà comentada i ampliada per Mariama Badji, periodista senegalesa col·laboradora en el projecte; Abdoulaye Fall, doctorand en Demografia; Aziz Faye portaveu del Sindicato Popular De Vendedores Ambulantes de Barcelona; Fatou Mbaye, presidenta de Diom Coop.

Des de la Fila Zero, es comptarà amb Carlos Bajo de Wiriko, Victoria Columa de Tras la manta, Rafa Crespo de Centre d'Estudis Africans, Elisenda Rovira de Media.cat, Ababacar Thiakh de l'Associació Catalana de Residents Senegalesos i Júlia Trias de Iridia - Centre de Defensa de Drets Humans.
I tancarem l'acte amb una actuació de Rosa Sánchez.

El reportatge i l'acte és fruit del treball conjunt de SOS Racisme Catalunya i El diario.es - Catalunya Plural, que s'ha pogut realitzar gràcies a la beca DevReporter que ens otorgà LaFede.cat amb el suport econòmic de l'Ajuntament de Barcelona.

Data: 

Dimecres 05 jul

Hora: 

18:30

Organitzador: 
SOS Racisme Catalunya