agenda

El finançament segons el cicle vital del projecte

La sessió comptarà amb el testimoni de representants de la plataforma de 'crowdfunding' Ulule. Font: Ulule
Suport Associatiu - Econòmic

Barcelona.

Dimecres, 15/11/2017

Barcelona Activa organitza una sessió a Sarrià-Sant Gervasi per a persones que vulguin aprofundir en maneres de buscar finançament alternatiu.

“El finançament segons el cicle vital del projecte” és el títol de la sessió que tindrà lloc a la Casa Orlandai, a Barcelona, el 15 de novembre, en el marc de la tercera edició del Programa de finançament alternatiu, impulsat per Barcelona Activa.

La sessió donarà a conèixer experiències reals de finançament alternatiu i comptarà amb els testimonis de representants de la cooperativa Compacto i de l’empresa social Aquapioneers. També parlaran membres de les entitats finançadores d’aquestes iniciatives: la plataforma de ‘crowdfunding’ Ulule i el grup d’inversors cooperatiu Gicoop.

La sessió acabarà amb un torn de preguntes i un espai per a ‘networking’ on les persones assistents podran demanar assistència gratuïta personalitzada per poder analitzar cada projecte o iniciativa.

Cal inscripció prèvia i hi ha 36 places disponibles. L’acte és gratuït s’adreça a persones interessades a aprofundir en maneres de buscar i millorar el finançament alternatiu.

Més informació:

  • Data: 15 de novembre.
  • Hora: De 18h a 20h.
  • Lloc: Casa Orlandai (carrer de Jaume Piquet, 23, Barcelona).
  • Organitza: Barcelona Activa.
  • Contacte: 93 485 32 07 o proximitat@barcelonactiva.cat.
Data: 

Dimecres 15 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Barcelona Activa
Correu electrònic Organitzador: 
proximitat@barcelonactiva.cat
Adreça: 
Casa Orlandai. Carrer de Jaume Piquet, 23. Barcelona.