El llenguatge corporal per a la comunicació

El llenguatge corporal per a la comunicació

Més informació

Organitzador Associació Benestar i Desenvolupament
Adreça de l'organitzador
Correu mplana@abd-ong.org
URI ABD
Adreça
Associació Benestar i Desenvolupament Quevedo, 2Barcelona

La píndola formativa abordarà com l’expressió del propi cos permet que la relació amb els altres sigui més integral.

Curs Inici: 19/09/2017 a les 18:00   Final: 19/09/2017 a les 21:00

En el marc de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, un projecte formatiu de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC), l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) organitza la píndola informativa ‘El llenguatge corporal per a la comunicació’. La formació està reconeguda pel Pla de Formació del Voluntariat de la de Catalunya i té una durada de 3 hores.

El llenguatge corporal és una manera de comunicació que comprèn tot el que té a veure amb el llenguatge no verbal, com els gestos, les postures, els moviments, i que transmeten i informen d’alguna cosa que va més enllà de les pròpies paraules i del llenguatge verbal. Tenir coneixement del propi llenguatge corporal i de la seva pròpia expressió col·labora, entre altres coses, a la identificació de les pròpies emocions.

Tenir present l’expressió del propi cos permet que la perspectiva de l'abordatge en la relació amb els altres sigui més integral i que la comunicació estigui més d'acord amb allò que sentim.

Contingut:

- Prendre consciència del propi llenguatge corporal.

- Identificar les pròpies emocions a través del cos: on s'allotgen, com les exprés corporalment. I aprendre què necessito fer amb aquestes emocions a través del cos.

- Identificar els propis bloquejos corporals i aprendre a realitzar un acompanyament dels mateixos a través de la respiració i de determinades tècniques posturals.

- Utilitzar el joc com a porta d'entrada al nostre llenguatge corporal i com podem usar-ho com a via per relacionar-nos amb els altres.

 

Dies: 19 de setembre

Hora: 18.00 - 21.00 h

Lloc: C. Quevedo, 2. Baixos. Barcelona