El tercer sector, aliat estratègic per a un nou model de col·laboració públic-social en els serveis a les persones

Logotip de La Confederació. Font. La Confederació

Més informació

Organitzador La Confederació
Adreça de l'organitzador
Correu secretaria@laconfederacio.org
URI La Confederació

Més Informació
Adreça
Centre Cívic Urgell. C/Urgell 145. Barcelona

La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social organitza aquesta jornada gratuïta el 20 de juny a Barcelona.

Acte Inici: 20/06/2017 a les 11:45   Final: 20/06/2017 a les 14:00

L’acte començarà dimarts 20 de juny a les 12h amb la intervenció de Joan Segarra, president de La Confederació, i Jordi Via, Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona.

A continuació, Gracia Vara, de l’European Institute of Public Administration, pronunciarà una ponència sobre les oportunitats que ofereixen les directives europees de contractació pública

Posteriorment, a les 12.50 tindrà lloc una taula rodona sobre ‘Noves iniciatives legislatives en matèria de contractació pública i oportunitats del tercer Sector’ de la mà de Mercè Corretja, directora general de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya, i Francisco Blanco, director de Coordinació de Contractació Administrativa de l’Ajuntament de Barcelona.

A les 13.40, Laia Grabulosa, directora de La Confederació, donarà a conèixer les conclusions de la primera edició del Programa de Millora de competències en matèria de contractació pública per entitats del tercer Sector que aquesta entitat ha realitzat durant els mesos de maig i juny.

La inscripció és gratuïta i està oberta a totes les entitats i persones interessades en aquesta temàtica. Per apuntar-s’hi, cal enviar aquest formulari.


Més informació:

  • Data i horari: Dimarts 20 de juny d’11.45 a 14h
  • Lloc: Centre Cívic Urgell. C/Urgell 145. Barcelona
  • Contacte: secretaria@laconfederacio.org.