Els dijous d’emprenedoria social

Els dijous d’emprenedoria social

Més informació

Organitzador Barcelona Activa
Adreça de l'organitzador
Adreça
Convent de Sant Agustí Plaça Pons i Clerch, 2Barcelona

El programa, promogut per Barcelona Activa, pretén ajudar a totes aquelles persones que volen engegar el seu projecte amb un impacte social positiu

Curs Inici: 26/05/2016 a les 10:00   Final: 16/06/2016 a les 20:00

Barcelona Activa ha iniciat un cicle de seminaris per tal de fomentar la creació de projectes amb impacte social i sostenibilitat econòmica i difondre què és i com engegar un projecte d’emprenedoria social. Als seminaris es realitzarà un acompanyament durant el desenvolupament del projecte, des de la idea fins a la posada en marxa.

A la vegada també pretenen donar visibilitat i fer valdre l’emprenedoria social com una eina per maximitzar l’impacte social positiu, potenciar la motivació i la implicació d’aquelles persones i organitzacions que ja formen part de l’ecosistema de l’emprenedoria social i contribuir al desenvolupament dels projectes.

Les sessions s’engloben en el marc del Programa d’Emprenedoria Social de Barcelona Activa i es componen d’una primera part teòrico-pràctica i d’una segona part que on hi haurà l’oportunitat de debatre amb emprenedors/es socials sobre les seves experiències i coneixements.

El contingut del programa inclou sessions de formació sobre eines i habilitats emprenedores, tutories personalitzades per resoldre dubtes, sessions per conèixer experiències emprenedores d’èxit i facilitats d’accés a finançament. També s’organitzaran “dinars en xarxa” per poder fer networking i veure l’evolució dels projectes, i al final del programa es premiarà la millor iniciativa emprenedora. El primer premi serà de 12.000 € i el segon de 6.000 €.

Properes sessions: