agenda

Els dijous d’emprenedoria social

Barcelona
Dijous, 26/05/2016 fins Dijous, 16/06/2016

El programa, promogut per Barcelona Activa, pretén ajudar a totes aquelles persones que volen engegar el seu projecte amb un impacte social positiu

Barcelona Activa ha iniciat un cicle de seminaris per tal de fomentar la creació de projectes amb impacte social i sostenibilitat econòmica i difondre què és i com engegar un projecte d’emprenedoria social. Als seminaris es realitzarà un acompanyament durant el desenvolupament del projecte, des de la idea fins a la posada en marxa.

A la vegada també pretenen donar visibilitat i fer valdre l’emprenedoria social com una eina per maximitzar l’impacte social positiu, potenciar la motivació i la implicació d’aquelles persones i organitzacions que ja formen part de l’ecosistema de l’emprenedoria social i contribuir al desenvolupament dels projectes.

Les sessions s’engloben en el marc del Programa d’Emprenedoria Social de Barcelona Activa i es componen d’una primera part teòrico-pràctica i d’una segona part que on hi haurà l’oportunitat de debatre amb emprenedors/es socials sobre les seves experiències i coneixements.

El contingut del programa inclou sessions de formació sobre eines i habilitats emprenedores, tutories personalitzades per resoldre dubtes, sessions per conèixer experiències emprenedores d’èxit i facilitats d’accés a finançament. També s’organitzaran “dinars en xarxa” per poder fer networking i veure l’evolució dels projectes, i al final del programa es premiarà la millor iniciativa emprenedora. El primer premi serà de 12.000 € i el segon de 6.000 €.

Properes sessions:

Data: 

Dijous 26 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Barcelona Activa
Adreça: 
Convent de Sant Agustí Plaça Pons i Clerch, 2 Barcelona