Exposició ‘Els altres refugiats’

'Els altres refugiats' es pot visitar a partir del 8 de setembre. Font: Caldes Solidària

Més informació

Organitzador Caldes Solidària
Adreça de l'organitzador
Correu elsaltresrefugiats@gmail.com
URI Caldes Solidària

Més Informació
Adreça
Centre Cívic i Cultural de Caldes de Montbui. Carrer Buenos Aires, 16-18. Caldes de Montbui.

La mostra sobre el dia a dia de les persones refugiades de Síria als camps de Jordània i el Líban es podrà visitar al Centre Cívic de Caldes de Montbui.

Acte Inici: 08/09/2017 a les 08:00   Final: 29/09/2017 a les 20:00

Del 8 al 29 de setembre, de 8h a 20h, el Centre Cívic i Cultural de Caldes de Montbui exposa la mostra ‘Els altres refugiats’, centrada en el dia a dia de les persones refugiades de Síria que sobreviuen als camps de Jordània i el Líban.

L’exposició ha estat el resultat del projecte “Aigua, espais col·lectius i sistemes socials a l’assentament informal de Terbol (el Líban) i al camp de refugiats d’Azraq (Jordània)”, impulsat des de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i amb el finançament del Centre de Cooperació per al Desenvolupament de l'esmentada universitat i de l’ONG Caldes Solidària.

A través d’una quarantena de panells s’analitza la situació urbana dels dos assentaments amb l’objectiu de reflectir la vida quotidiana de les persones que pateixen en primera persona la crisi migratòria.

L’exposició, adreçada a tothom i d’entrada gratuïta, ja ha passat per l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, a Castelldefels, pel local de La Fede, a Barcelona, i per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona.

 

Més informació:

  • Data: Del 8 al 29 de setembre.
  • Hora: De 8h a 20h.
  • Lloc: Centre Cívic i Cultural de Caldes de Montbui (carrer de Buenos Aires, 16-18).
  • Organitza: Caldes Solidària.
  • Contacte: elsaltresrefugiats@gmail.com.