Forma’t en transformació social amb el Postgrau de SETEM. Sessió Informativa: Edició intensiva d'estiu

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu formacio@setem.org postgrau.master@setem.org
URI www.setem.org/site/cat/catalunya/

Aprofita aquest estiu per formar-te en transformació social, cooperació i desenvolupament. El Postgrau en Agents de Desenvolupament Internacional (ADI) està reconegut per la UPC i té al darrera una trajectòria de 54 edicions d’experiència. L’edició d’estiu concentra les classes en un curs intensiu el juliol, de dilluns a divendres.

Curs Inici: 19/06/2012 a les 19:00   Final: 19/06/2012 a les 20:00

Sessions informatives:
- Barcelona. Dilluns 21 de maig a les 19h. Seu de la Federació Catalana d'ONGD, c/Tàpies, 1-3 (Metro L2 y 3 Paral·lel).
- Barcelona. Dimarts 19 de juny a les 19h. Seu de SETEM Catalunya, c/Independència 244 (Metro L1 Clot y L2 Encants).

 

El Postgrau és un curs introductori a l’àmbit de la Cooperació Internacional, la Sensibilització i l’Educació per al Desenvolupament. El programa del Postgrau compta amb un contingut interdisciplinari. Tot i que parteix d’una base acadèmica, el curs està dissenyat des de i per a les ONGD i Agències de Cooperació. Entre el professorat destaquen persones amb una llarga trajectòria professional en varies ONGD i amb molts anys de treball en terreny.

Es dirigeix a aquelles persones que tinguin interès en el sector i vulguin desenvolupar un pensament crític, intercanviar reflexions i conèixer les diferents possibilitats d’actuació que existeixen dins el marc de Desenvolupament Internacional i de la Transformació Social.

Per tal d’adaptar-nos al Espai Europeu d’Estudis Superiors (Pla Bolonya), les edicions 2011-2012 d’aquest curs són les últimes amb titulació de Postgrau; a partir de 2012-2013 serà un curs de Formació Continuada amb crèdits ECTS.