E.g., 21/11/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Gandules'19

 Font:
Barcelona
Dimarts, 06/08/2019 fins Dijous, 22/08/2019

Aquest agost, el cinema d’estiu del CCCB proposa deu pel·lícules en què conceptes derivats de la revolució quàntica han inspirat la creació de nous imaginaris.

Un any més, torna el cicle Gandules del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, organitzat dins el marc d'una de les seves exposicions. Enguany s'enmarca en la mostra "Quàntica", i serà ple d'universos paral·lels, viatges en el temps i altres fenòmens en la frontera de la ciència i la ciència-ficció.

Les projeccions tindran lloc cada dimarts, dimecres i dijous, del 6 al 22 d’agost, al Pati de les Dones del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, a les 22.00 hores.

Veurem, per ordre, 'High Life' de Claire Denis, 'Twin Peaks: Fuego camina conmigo' de David Lynch, 'Ayudar al ojo humano' de Velasco Broca, Julián Génisson i Lorena Iglesias, 'El tío Boonme recuerda sus vidas pasadas' d’Apichatpong Weerasethakul, 'Symbol' d’Hitoshi Matsumoto, 'Mind Game' de Masaaki Yuasa i Koji Morimoto, 'Fish and Cat' de Shahram Mokri, 'Donnie Darko' de Richard Kelly, i una sessió doble amb 'Je t’aime, je t’aime' d’Alain Resnais i 'La Jetée' de Chris Marker.

L’entrada a totes les sessions és gratuïta i lliure, i recomanen anar-hi d’hora per poder seure de la manera més còmoda. Trobareu tota la informació al web del CCCB.

Data: 

Dimarts 06 ag

Hora: 

22:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@cccb.org
Organitzador: 
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona