Gestió de projectes amb enfocament de marc lògic

El curs dura 60 hores i costa 125 euros. Font: Enginyeria Sense Fronteres

Més informació

Organitzador Federació Espanyola d’Enginyeria Sense Fronteres
Adreça de l'organitzador
Correu formacion@isf.es
URI Federació Espanyola d’Enginyeria Sense Fronteres

Més Informació
Esdeveniment en línia

Enginyeria Sense Fronteres impulsa un curs en línia que facilita la comprensió dels diferents instruments i metodologies per coordinar iniciatives de cooperació internacional. 

Curs Inici: 01/06/2017 (Tot el dia)   Final: 26/07/2017 (Tot el dia)

El curs en línia “Gestió de projectes amb enfocament de marc lògic” s’impartirà de l’1 de juny al 26 de juliol i té l’objectiu d’introduir l’alumnat a la gestió de projectes de cooperació internacional, així com de reconèixer l’aplicació dels diversos models als projectes de base tecnològica que desenvolupa Enginyeria Sense Fronteres, l’ONG que organitza la nova edició del curs.

En les 60 hores de la formació, es farà una introducció a la gestió de projectes, parlant d’ONG, de cooperació per al desenvolupament i del cicle dels projectes. També es parlarà d’identificació de projectes, de matrius de planificació i de formulació. Finalment, es farà incís a l’execució i al seguiment, a l’avaluació i al finançament.

El curs es dirigeix a personal d’Enginyeria Sense Fronteres i a persones amb experiència o coneixement bàsic sobre cooperació internacional per al desenvolupament que estiguin interessades en la gestió de projectes des de l’enfocament de la tecnologia al servei del desenvolupament humà.

Ja es poden fer les inscripcions emplenant el formulari. La tarifa general del curs és de 125 euros i la reduïda, de 100 euros. 

 

Més informació:

  • Data: De l’1 de juny al 26 de juliol.
  • Lloc: En línia.
  • Organitza: Federació Espanyola d’Enginyeria Sense Fronteres.
  • Preu: Tarifa general de 125 euros i reduïda de 100 euros.
  • Contacte: formacion@isf.es o 93 302 27 53.