agenda

Jazz Tarragona

Olga Pes
Federació Ateneus de Catalunya

Tarragona

Dissabte, 27/01/2018

La programació mensual de concerts de jazz del teatre El Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense acollirà la presentació del nou disc d'Olga Pes.

La Cooperativa Obrera Tarraconense organitza, des de l’octubre de 2017, el cicle de programació mensual de concerts de jazz al seu Teatre El Magatzem, a les 20.30h. El 27 de gener serà el torn d’Olga Pes. La cantant i compositora presenta el seu nou projecte "Transit", on la cançó d'autor de missatge conscient del seu darrer treball Buenestado i la necessitat de tornar a experimentar amb les sonoritats del jazz nòrdic l'han portat a aquest nou espai sonor. Fins ara han actuat Triangle, Sumrrá i Rick Margitza Quartet, i falten Gorka Benítez (24 de febrer) i Raynald Colom (10 de març), triats com a clars exponents de les tendències del jazz del segle XXI.

Les entrades (10€) es poden comprar online.

La Cooperativa Obrera Tarraconense és una entitat amb més 100 anys d’història. Als anys 70 va canviar el seu objecte social cap a equipament cultural i ara allotja entitats culturals de la ciutat i ofereix formació a l'Aula d'Arts Escèniques.

Data: 

Dissabte 27 gen

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Cooperativa Obrera Tarraconense
Correu electrònic Organitzador: 
cot@cotarraconense.cat
Adreça: 
Teatre El Magatzem Reding, 14 Tarragona
Etiquetes: