Jornada "Barcelona educa per la justícia global"

Logotip de la jornada

Més informació

Organitzador Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona
Adreça de l'organitzador
Adreça
INS Milà i Fontanals Plaça de Josep Maria Folch i TorresBarcelona

La trobada té com a objectiu visibilitzar les experiències d’educació per a la justícia global que s’estan duent a terme en aquesta ciutat a partir del treball conjunt entre entitats i centres educatius.

Acte Inici: 18/05/2017 a les 16:00   Final: 18/05/2017 a les 20:00

"Barcelona educa per la justícia global - Entitats i centres educatius construeixen ciutat" està organitzada per la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona, i compta amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona, La Fede.cat i el Centre Promotor d’Aprenentatge-Servei.

A la jornada hi haurà una taula rodona sota el nom de “Claus d’èxit i reptes de les experiències d’educació per a la justícia global entre entitats i centres educatius”, i es presentaran experiències de projectes que han estat desenvolupades conjuntament per aquests dos agents.

L'Educació per a la Justícia Global l'entenem comn un "procés de coneixement i d’anàlisi crítica de la realitat que vincula l’acció local i la seva dimensió global. La seva finalitat és promoure una consciència crítica envers les causes que generen desigualtats i conflictes. També contribueix al canvi d’actituds i pràctiques que han de fer possible una ciutadania responsable, respectuosa i compromesa amb la transformació social”.

Pots consultar el programa i fer la teva inscripció a partir del formulari online.