Jornades "Els Bancs del Temps Escolar"

Els Bancs del Temps Escolar

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu saludyfamilia@saludyfamilia.es
URI www.saludyfamilia.es

Les jornades van adreçades a pares i mares d’alumnes, docents i educadors, membres de les AMPES, treballadors socials, associacions de joves i entitats  socials.

Acte Inici: 05/10/2012 a les 17:00   Final: 06/10/2012 a les 13:00

Els dies 5 i 6 d’octubre tindran lloc a Barcelona, a l’Institut Milà i Fontanals, les jornades sobre els Bancs del Temps Escolars organitzades per l’entitat Salut i Família que coordina les Xarxes de Bancs del Temps de tot l’Estat. L’objectiu d’aquestes jornades és presentar aquest projecte de banc del temps aplicat a les escoles com a recurs per transmetre  la reciprocitat, el respecte, la iniciativa personal i el compromís, a la vegada que es millora el rendiment escolar dels alumnes.

Les jornades són gratuïtes però cal inscripció prèvia ja que hi ha places limitades mitjançant el correu electrònic saludyfamilia@saludyfamilia.es

Les activitats previstes per les jornades encara són provisionals, per tant poden patir alguna modificació. De moment hi ha prevista una xerrada divendres sota el títol: “El Banc del Temps Escolar: aprenentatge cooperatiu de valors” i una presentació a càrrec dels alumnes que han participat aquest any en el projecte basada en les seves experiències.

Per dissabte hi haurà una taula rodona sobre “L’adaptabilitat del Banc del Temps Escolar en diversos contextos educatius” i a continuació una xerrada sobre l’”Impacte familiar i comunitari del Banc del Temps Escolar”.