agenda

La desvinculació del voluntariat

Barcelona
Dimecres, 14/03/2018

Càpsula formativa orientada a treballar sobre eines i recursos per a gestionar el final de la vinculació entre la persona voluntària i l'entitat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una càpsula formativa adreçada a persones coordinadores de voluntariat que estiguin interessades en aprofundir en els processos de desvinculació del voluntariat.

Aquesta càpsula de 4 hores de durada, s'impartirà el 14 de març de 16 a 20 h a Barcelona amb l'objectiu d'aportar eines i recursos que permetin als participants millorar l'etapa final de la relació entre la persona voluntària i l'entitat tenint en compte dos esceneris:

  • La desvinculació pacífica, és a dir, aquella que es produeix d'una manera tranquila, sense conflictes entre entitat i persona voluntària, però que cal cuidar si volem que aquella persona sigui prescriptora de la nostra entitat de voluntariat perquè s'ha sentit acompanyada des de l'inici fins al final.
  • La desvinculacó traumàtica, és a dir, aquella en la que es fa present el conflicte per les discrepàncies qui hi ha entre les dues parts en relació al propi fet de la desvinculació i/o als motius que s'exposen per a argumentar-la.

Aquelles persones interessades hauran de formalitzar la inscripció abans del dia 9 de març a través del següent enllaç. El preu de la formació és de 5 € per entitats membres de la FCVS i 15 € per la resta.

Més informació: formacio@voluntaris.cat.

Data: 

Dimecres 14 març

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Voluntaris.cat
Correu electrònic Organitzador: 
formacio@voluntaris.cat
Adreça: 
Aula de formació de Voluntaris.cat Grassot, 3. Planta Baixa Barcelona