E.g., 20/09/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Les Baules - noves oportunitats en el sector alimentació

Dimecres, 08/05/2019 fins Dimecres, 22/05/2019

Les Baules, programa enfocat a la creació de nous projectes i cooperatives d’economia social en el sector agroalimentari i particularment especialitzat en l’aprofitament alimentari i la gestió de residus d’oli de cuines i obradors.

Les Baules és un programa de promoció i suport a nous projectes cooperatius especialitzat en el sector agroalimentari -entenent el sector en totes les seves etapes, des de la producció, la transformació, la distribució i fins a la gestió dels seus residus-, particularment en l'aprofitament alimentari i la gestió dels residus d'oli de cuines i obradors. El programa inclou assessorament especialitzat a través de sessions grupals i individuals que es fa des d'entitats del propi sector, la possibilitat de fer networking i sinèrgies amb altres projectes de nova creació del mateix sector i per últim, dos premis amb dotació de 3.000 euros cadascun per a les cooperatives més innovadores qeu es crein.

Les sessions es faran 4 dimecres en horari de matí i tarda i seran grupals. Un cop realitzades les sessions es passarà a fer les mentories individuals per acompanyar en tot el procés de la creació de una cooperativa que lluiti contra el malbaratament en el sector agroalimentari.

Pot participar qualsevol persona que vulgui desenvolupar un nou projecte d’economia social en el sector alimentari a Catalunya i organitzacions ja constituïdes si tenen la previsió de crear una nova cooperativa durant el període del projecte.

Data: 

Dimecres 08 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Nou Verd, Social Business City Barcelona i Espigoladors