E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

#LESTIUESVIU Repte fotogràfic per aquest estiu!

Barcelona
Diumenge, 15/07/2018 fins Diumenge, 09/09/2018

Sota l'etiqueta #L'EstiuEsViu, l'Espai Jove La Fontana crida als i les joves a compartir amb fotografies o vídeos com viuen l'estiu. Amb tot el material, es farà una exposició col·lectiva i les persones que hi participin optaran a premis.

L’Espai Jove La Fontana crida als i les joves a compartir la seva mirada de l'estiu a la xarxa.

Des del 15 de juliol fins al 31 d’agost, l’Espai Jove la Fontana convida els i les joves a explicar com viuen l’estiu. Quinzenalment es farà una crida a les xarxes socials entorn d’una temàtica concreta: espais, activitats, costums, maneres, recursos… per tal d’inspirar a reflexionar, capturar i participar amb la mirada pròpia, crítica i genuïna.

S’acceptaran fotografies, vídeos de màxim 30 segons i .gif sota l’etiqueta #LEstiuEsViu amb cita al perfil de l’Espai Jove La Fontana de la xarxa social escollida: facebook, twitter o instagram. Els continguts es podran penjar a la xarxa fins al 9 de setembre.

Al final de l’estiu, es recollirà la suma de crides amb la col·lecció particular de cada participant i es farà una exposició que es penjarà a les parets de l’Espai Jove La Fontana. A més, les persones que hagin participat en el conjunt de les quatre crides, optaran a dos premis: un del jurat i un per sorteig. El premi del concurs per jurat serà un escape room. El premi del sorteig serà un kit de platja. Es valoraran especialment aquelles publicacions que aportin una mirada crítica a la temàtica de cada crida.

Consulta aquí les bases.

Vídeo.

Data: 

Diumenge 15 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Espai Jove La Fontana
Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@lafontana.org
Adreça: 
Espai Jove La Fontana Gran de Gràcia, 190-192 Barcelona