E.g., 23/10/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Manu Chao a Vilanova

Cartell festes de presentació del Tingladu 2016. Font:
Federació Ateneus de Catalunya
Vilanova i la Geltrú
Dissabte, 07/05/2016

Manu Chao encapçala un cartell de luxe a la festa de presentació del 10è aniversari del Tingladu, a Vilanova i la Geltrú, el 7 de maig.

L'artista Manu Chao aterrarà a Vilanova i la Geltrú el proper 7 de maig obrint el cartell de presentació del Tingladu. La capital garrafenca serà parada de la seva gira musical "La Ventura" que ha voltat per tota Europa des de l'estiu passsat. Després de mesos d'incògnita, Can Pistraus, entitat organitzadora del Tingladu, ha desvetllat avui els artistes de la festa de presentació del festival musical que arribarà a finals del mes de juliol. I és que aquest 2016 es compliran 10 anys del certamen que ha portat a Vilanova, gratuïtament i de forma ininterrompuda, artistes catalans amb vocació d'oferir cultura pel poble a la plaça de les Neus.

Des del 1994, Manu Chao va deixar Mano Negra, formació que li havia donat molts èxits arreu del món, per emprendre una trajectòria en solitari no menys reconeguda internacionalment.

Les festes de presentació es faran en dues jornades a la zona esportiva. A l'escenari també pujaran Oques Grasses, Itaca Band, Pirat's Sound Sistema, Animal, The Rigodonians i Mocambo (que es reuniran de nou per a l'ocasió). I el 27 de maig, la segona festa de presentació del Tingladu comptarà amb les actuacions d'Aspencat, Smoking Souls, Tiki Phantoms, Falciots Ninja i Mareta Bufona.

Pots comprar les entrades a la festa de presentació AQUÍ. L'entrada té un preu de 5 € al concert del 7 de maig i 15 € l'abonament als dos concerts.

Data: 

Dissabte 07 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Can Pistraus