agenda

Pràctiques artístiques, participació i canvi social

Pràctiques artístiques, participació i canvi social
Colectic - Comunitari

Barcelona

Dissabte, 20/01/2018 fins Dissabte, 03/03/2018

La Xarxa Artibarri obre les inscripcions per a la sisena edició de la formació 'Pràctiques artístiques, participació i canvi social'. Es realitzarà del 20 de gener al 3 de març, a Barcelona.

Des d'Artibarri expliquen que amb aquesta formació es proposen "transitar des de la vivència i la participació activa, per les oportunitats que ofereix una àmplia diversitat de pràctiques artístiques en la transformació social de les comunitats".

El curs 'Pràctiques artístiques, participació i canvi social' té un caràcter introductori i es desenvoluparà al llarg de sis sessions, que tindran lloc tots els dissabtes entre el 20 de gener i el 3 de març de 2018. L'horari del matí serà de 10.00 a 14.00 hores i els horaris de les sessions de tardes aniran variant. Les sessions es realitzaran a diferents seus d'associacions que formen part d'Artibarri.

S'adreça a professionals de l’àmbit social i cultural, educadors/ores, treballadors/ores socials i facilitadors/ores de grups, així com a responsables d’entitats i equipaments que vulguin incorporar les arts com a elements de transformació i canvi. La inscripció es pot realitzar fins al 19 de gener, però el curs surt més barat si es fa abans del 8 de gener.

Per a més informació, pots consultar a formacio.artibarri[arrova]gmail.com.

Data: 

Dissabte 20 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Artibarri
Correu electrònic Organitzador: 
artibarri@gmail.com
Adreça: 
Diferents seus de les entitats de la Xarxa Artibarri - Barcelona