Procés penal en l’abús sexual de menors

La Fundació lluita contra els abusos sexuals a menors i defensa les víctimes. Font: Fundació Vicki Bernadet

Més informació

Organitzador Fundació Vicki Bernadet
Adreça de l'organitzador
URI Fundació Vicki Bernadet

Més Informació
Adreça
Local de la Fundació Vicki Bernadet. Carrer Taquígraf Martí, 30-32. Barcelona.

Tags

La Fundació Vicki Bernadet organitza un cus per presentar casos reals que ajuden a entendre diverses maneres d’afrontar un procediment judicial en l’àmbit de la infància.

Curs Inici: 04/09/2017 a les 16:00   Final: 06/09/2017 a les 19:00

La Fundació Vicki Bernadet, que treballa per acabar amb l’abús sexual a menors i dona suport a les víctimes, organitza un curs de tres sessions aquest estiu per aprofundir en el procés penal en casos d’agressió sexual a infants.

El curs dura 9 hores i tindrà lloc del 3 al 6 de setembre de 16h a 19h al local de la Fundació, al carrer Taquígraf Martí, 30-32, a Barcelona. La professora serà l’advocada Núria Martí, especialitzada en els drets dels infants.

La formació costa 100 euros i es dirigeix a estudiants de dret, professionals de la xarxa de protecció, professorat i professionals que treballin en el món de la infància i persones en general que vulguin aprofundir en el funcionament del procés judicial quan una víctima ha patit algun tipus d’abús o agressió sexual.

Per a les inscripcions cal fer la transferència a l’IBAN que indica el web de la Fundació i enviar-ne una còpia, juntament amb el número de DNI de la persona interessada i el seu nom complet al correu formacio@fbernadet.org.

Més informació:

  • Data: 4, 5 i 6 de setembre.
  • Hora: De 16h a 19h.
  • Lloc: Local de la Fundació Vicki Bernadet (carrer Taquígraf Martí, 30-32, Barcelona).
  • Preu: 100 euros.
  • Organitza: Fundació Vicki Bernadet.
  • Contacte: formacio@fbernadet.org