E.g., 20/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Recompte de persones sense llar a Sabadell

Recompte de persones sense llar a Sabadell
F Pere Tarrés
Sabadell
Dimarts, 21/05/2019

L’activitat necessita de persones voluntàries per desenvolupar l’acció, organitzada conjuntament entre entitats del tercer sector i administracions locals.

La nit del 21 al 22 de maig, Sabadell realitzarà un recompte de les persones que pernocten al carrer o que utilitzen alguns dels recursos existents a la ciutat adreçats a aquest col·lectiu. Els objectius principals són saber quin és l’estat i comptabilitzar el nombre de persones que viuen sense sostre actualment. Així mateix, l’activitat també vol servir per sensibilitzar la ciutadania sobre el fenomen del sensellarisme, amb la finalitat de poder desenvolupar accions i projectes.

Es farà un recorregut per la trama urbana de la ciutat vallesana en què es registrarà el nombre de persones que hi pernocten, així com les característiques del lloc on passen la nit. Les persones voluntàries, organitzades en grups de 2 o 3 persones i coordinades per membres de la organització, recorreran una zona assignada i registren la informació sobre fitxa en paper i mitjançant una aplicació mòbil. El servei ve precedit d’una sessió conjunta de formació.

Data: 

Dimarts 21 Maig

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Taula de Sensellarisme de Sabadell