E.g., 20/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Recompte de persones sense llar a Tarragona

Recompte de persones sense llar a Tarragona
F Pere Tarrés
Tarragona
Dimarts, 14/05/2019

L’activitat necessita de persones voluntàries per desenvolupar l’acció, organitzada conjuntament entre entitats del tercer sector i administracions locals.

La nit del 14 al 15 de maig, Tarragona realitzarà un recompte de les persones que pernocten al carrer o que utilitzen alguns dels recursos existents a la ciutat adreçats a aquest col·lectiu. Els objectius principals són saber quin és l’estat i comptabilitzar el nombre de persones que viuen sense sostre actualment. Així mateix, l’activitat també vol servir per sensibilitzar la ciutadania sobre el fenomen del sensellarisme, amb la finalitat de poder desenvolupar accions i projectes.

A partir del nombre de persones voluntàries que s'apuntin al projecte, aquestes es dividiran en petits grups que recorreran les diverses zones de la ciutat. Durant el recompte, voluntaris/àries hauran de comptar el nombre de persones que observin dormint al carrer aquella nit, mitjançant una fitxa d’observació que aporta l’organització. La forma de recollir la informació serà mitjançant paper i a través d'una aplicació mòbil.

Data: 

Dimarts 14 Maig

Hora: 

21:30

Organitzador: 
Ajuntament de Tarragona