Recursos humans i gestió del talent

Recursos humans

Més informació

Organitzador Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
Adreça de l'organitzador
Correu formacio@colpis.cat
URI Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

Més Informació
Adreça
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1aBarcelona

Aquesta formació anirà a càrrec de la consultora de recursos humans i membre d'Evoluciona_t, Susanna Delhomme, i tindrà lloc entre els dies 24 de febrer i 16 de març.

Curs Inici: 24/02/2016 a les 17:00   Final: 16/03/2016 a les 20:00

Cada cop més, una de les principals sortides laborals de les persones amb estudis en ciències humanes i socials és la gestió dels recursos humans a l'empresa privada, un àmbit abans limitat en persones provinents de ciències econòmiques i empresarials, la psicologia o les relacions laborals. I és que en aquest àmbit la demanda de graduats i llicenciats en ciències socials s'ha incrementat de manera exponencial durant els darrers anys.

Avui en dia la política de gestió dels recursos humans a l'empresa té molta importància i es basa a reconèixer els treballadors com un dels actius més importants per aconseguir els objectius que ha marcat l'organització.

És per a això que el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs posa en marxa un curs introductori a les funcions de la seva professió en l'àrea de recursos humans de l'empresa, partint d'una aproximació a les fases de recrutament, selecció i dinàmiques de grup o els sistemes de formació, els plans de formació, la satisfacció personal o la gestió del talent, entre d'altres.