E.g., 20/09/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Sessió de treball sobre voluntariat inclusiu

Barcelona
Divendres, 01/03/2019

Organitzat per la FCVS, en aquestes trobades es treballaran els plans de voluntariat amb una mirada accessible per a tothom.

Amb l’objectiu de garantir la plena inclusió de totes les persones en l’àmbit del voluntariat, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat tres sessions de treball sobre voluntariat inclusiu, la primera de les quals es realitzarà el pròxim 1 de març.

Per tal que el voluntariat sigui accessible per a tothom cal que les entitats tinguin un pla de voluntariat amb una mirada inclusiva i accessible. Per això, en les sessions es treballarà el redisseny dels plans de voluntariat en cadascuna de les seves fases. En aquest sentit, a la primera trobada es treballarà la captació, selecció i acollida de persones voluntàries. A la segona, la incorporació i formació. Finalment, la tercera sessió es dedicarà a l’acompanyament i desvinculació del voluntariat.

Les sessions van destinades a entitats, federacions, plataformes i altres agents interessats a garantir la plena inclusió de totes les persones en l’àmbit del voluntariat.

Les sessions són gratuïtes però cal confirmar assistència al mail barcelona@voluntaris.cat o al telèfon 93 314 19 00.

Data: 

Divendres 01 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social