agenda

Sessió informativa sobre voluntariat

Barcelona

Dilluns, 18/12/2017

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una trobada adreçada a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social i volen saber com es pot col·laborar en una entitat.

Amb l’objectiu d’apropar el voluntariat a les persones que volen ser voluntàries, la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una trobada informativa que es desenvoluparan durant el tercer trimestre d’aquest any.

En aquesta trobada, els assistents podran conèixer què és el voluntariat social, com es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i quines accions es poden dur a terme.

La sessió formativa es portaran a terme el proper dia 18 de setembre a les 10 h a la seu de la FCVS (C. Grassot 3, planta baixa. Sala de formació) i tindran una durada aproximada d'una hora.

La sessió és gratuïta però per motius d’aforament es prega prèvia inscripció via telefònica al 93 314 19 00 o per correu electrònic a promocio.comunitaria@voluntaris.cat indicant com a motiu “Sessió Informativa” i el dia escollit per fer-la.

Assessorament personalitzat

Per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar, la FCVS oferirà a tots els assistents un assessorament personalitzat que es portarà a terme posteriorment a la sessió informativa. En aquest sentit, les persones que estiguin interessades hauran de concertar cita prèvia a través del telèfon 93 314 19 00 o via correu electrònic a promocio.comunitaria@voluntaris.cat.

Data: 

Dilluns 18 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Adreça: 
Federació Catalana de Voluntariat Social Carrer Grassot, 3 Barcelona
Etiquetes: