E.g., 07/12/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Sessió sobre “Victimologia i ciberdelicte en menors”

La justicia fotografiada per Ilkin (CC).
Dimarts, 27/03/2012

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, entitat encarregada de divulgar temes científics en l'àmbit de la justícia, ha programat aquesta sessió per donar a conèixer els resultats de les seves investigacions.

El proper 27 de març es dura a terme la sessió sobre “Victimologia i ciberdelicte en menors” organitzada per el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. En aquesta sessió es donarà a conèixer les recerques finalitzades amb els títols: “Victimologia del desenvolupament: incidència i repercussions de la victimització i la polivictimització en joves catalans” i “Anàlisi i abordatge de l'assetjament entre iguals mitjançant l'ús de les noves tecnologies”.

“Victimologia del desenvolupament: incidència i repercussions de la victimització i la polivictimització en joves catalans” és una recerca elaborada per Judit Abad i Gil i Noemí Pereda Beltran, professores del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològics de la UB, i membres del Grup de Recerca en Victimització Infantil i Adolescent (GReVIA). Aquest estudi explora la vulnerabilitat infantil en els casos de maltractament físics intrafamiliars, en l'experiència d'abús i explotació sexual, en l'assetjament a Internet i en l'assetjament escolar.

“Anàlisis i abordatge de l'assetjament entre iguals mitjançant l'ús de les noves tecnologies” és una recerca elaborada per Mª José Bartrina Andrés, psicòloga, pedagoga i responsable de l'Equip Tècnic de Menors núm. 2 de Barcelona. En aquesta recerca s'analitza el fenomen emergent en l'àmbit penal juvenil de l'assetjament entre iguals mitjançant l'ús de les noves tecnologies.

La sessió es realitzarà el 27 de març a Barcelona a la sala d'actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, carrer Ausiàs March número 40. Per a assistir a aquesta jornada cal inscriure's a la següent pàgina abans del 22 de març. En cas de no poder assistir la jornada es podrà seguir via retransmissió en directe mitjançant el següent enllaç. Un cop acabada la sessió, la sessió quedarà penjada a Internet, i disponible per a tothom, accedint a aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 27 març

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
cejfe.isc@gencat.cat
Organitzador: 
-