Setmana del Llibre en Català

Setmana del Llibre en Català

Més informació

Organitzador Setmana del Llibre en Català
Adreça de l'organitzador
URI Web

Més Informació
Adreça
Avinguda de la CatedralBarcelona

L'Avinguda de la Catedral de Barcelona es convertirà de nou en una petita ciutat, innovadora i sostenible, de la lectura, el llibre i les revistes en català.

Acte Inici: 08/09/2017 a les 18:00   Final: 17/09/2017 a les 22:00

Del 8 al 17 de setembre, la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 35a edició i ho fa convertint-se en l’oferta més gran de la història de llibres en català. La Setmana, un dels esdeveniments culturals més importants del país, acollirà més expositors que mai, afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, que podran trobar totes les novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell. 

La cita oferirà una àmplia proposta d’activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades...) per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català.

El 2016 es va traduir en una xifra rècord d’expositor. Com cada any, s’organitzaran més de 300 actes: rutes, presentacions de llibres, diàlegs amb autors, etc. El repte més important per aquesta edició és la de començar un procés de transformació de La Setmana del Llibre en Català en un Saló del Llibre professional sense perdre la seva essència de fira i festival de la cultura.