SUYSE, un projecte europeu de formació en emprenedoria social adreçat a joves en risc d'exclusió social

Més informació

Organitzador Avalon, Itd, BI-GD, Eduforma, McSence
Adreça de l'organitzador
Correu ruth@avalon.cat
URI www.avalon.cat

Projecte de formació en emprenedoria social adreçat a joves en risc d'exclusió social.

Acte Inici: 20/07/2017 a les 09:58   Final: 20/12/2019 a les 09:58

SUYSE – Starting Up Young Social Entrepreneurship

El passat 4 i 5 de juliol, el consorci Europeu conformat per les organitzacions Itd, BI-Gd, Eduforma, McSence i Avalon es va reunir a Sofia, Bulgària, per anar donant forma al projecte formatiu en emprenedoria social adreçat a joves en risc d’exclusió social.

Aquesta segona trobada ens ha situat a totes i tots en el centre del projecte i la trajectòria a seguir. Ja s'ha avançat molta feina, com ara l’elaboració de l’índex de continguts, la plataforma e-learning on la formació pilot tindrà lloc, el pla estratègic de comunicació per fer la màxima difusió del projecte, i especialment la pàgina web des d’on poder accedir a tota la informació del projecte la qual us invitem a visitar www.suyse.eu

Els coneixements, competències, habilitats, bones pràctiques... estan ja establertes per a oferir una formació dinàmica que proporcioni eines als i les joves, i desperti la seva creativitat per a esdevenir futurs i futures emprenedors/es socials.

Així mateix s'està acabant d’organitzar una trobada de formació per a persones formadores que tindrà lloc la tercera setmana de novembre a la Casa del Mar, Barcelona. Us mantindrem informats/des per aquelles persones que tingueu interès en assistir-hi.

 

 

Declaració d'absència de responsabilitat

"Aquest lloc web reflecteix només els punts de vista dels/les autors/es i l'Agència Executiva d'Educació, Audiovisual i Cultura i la Comissió Europea no es fa responsable de l'ús que es pugui fer de la informació continguda".