agenda
Dilluns 16 oct

Barcelona

Taller ‘Lideratge femení en les organitzacions socials’
F Pere Tarrés

Taller ‘Lideratge femení en les organitzacions socials’

La formació pretén reflexionar sobre les característiques que ha de tenir el lideratge femení en les organitzacions socials.

La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) organitza, per al proper dimecres 18 d’octubre, un taller d’apoderament per a dones professionals de l’acció social a l’entorn del ‘Lideratge femení en les organitzacions socials’. La formació tindrà lloc de 16.00 a 20.00 h a l’Aula 3 del Palau Macaya (Passeig Sant Joan 108 de Barcelona).

El taller serà impartit per Mònica Gelmabí, doctora per la Universitat Rovira i Virgili (URV), especialista en polítiques transversals de gènere. Al llarg de la formació, es pretén que totes les persones assistents reflexionin conjuntament sobre les característiques que té i els trets que hauria de tenir el lideratge femení en les organitzacions socials.

L’aforament és limitat i la inscripció s’ha de fer mitjançant el correu donesdirectives@acciosocial.org. El preu per a sòcies de DDiPAS és de 15 €, mentre que per la resta de públic general és de 25 €.

Més informació

Data: 

Dilluns 16 oct

Hora: 

16:00

Organitzador: 
DDiPAS
Adreça: 
Palau Macaya Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona
Etiquetes: