Taller ‘Lideratge femení en les organitzacions socials’

Taller ‘Lideratge femení en les organitzacions socials’

Més informació

Organitzador DDiPAS
Adreça de l'organitzador Via Laietana 54
Correu donesdirectives@acciosocial.org
URI DDiPAS
Adreça
Palau Macaya Passeig de Sant Joan, 108Barcelona

La formació pretén reflexionar sobre les característiques que ha de tenir el lideratge femení en les organitzacions socials.

Acte Inici: 16/10/2017 a les 16:00   Final: 16/10/2017 a les 20:00

La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) organitza, per al proper dimecres 18 d’octubre, un taller d’apoderament per a dones professionals de l’acció social a l’entorn del ‘Lideratge femení en les organitzacions socials’.  La formació tindrà lloc de 16.00 a 20.00 h a l’Aula 3 del Palau Macaya (Passeig Sant Joan 108 de Barcelona).

El taller serà impartit per Mònica Gelmabí, doctora per la Universitat Rovira i Virgili (URV), especialista en polítiques transversals de gènere. Al llarg de la formació, es pretén que totes les persones assistents reflexionin conjuntament sobre les característiques que té i els trets que hauria de tenir el lideratge femení en les organitzacions socials.

L’aforament és limitat i la inscripció s’ha de fer mitjançant el correu donesdirectives@acciosocial.org. El preu per a sòcies de DDiPAS és de 15 €, mentre que per la resta de públic general és de 25 €.

Més informació