agenda

Taller sobre construir el Pla Estratègic per a la rendibilitat integral

La formació compta amb cinc tallers que duren un total de 16 hores. Font: Pixabay
Suport Associatiu - Econòmic

Barcelona.

Dimarts, 07/11/2017 fins Divendres, 17/11/2017

El Col·lectiu Ronda oferirà en cinc sessions les eines necessàries per elaborar un pla que consolidi els projectes d’economia social i solidària d’una entitat.

El Col·lectiu Ronda organitza un seguit de tallers sobre com construir un pla estratègic per a la rendibilitat integral d’una entitat. Concretament, a les cinc sessions que s’organitzaran a El Far (carrer de l’Escar, 6-8, Barcelona), del 7 al 17 de novembre.

El pla estratègic i de gestió serveix per millorar i consolidar les activitats de les entitats i és un dels eixos principals en la consolidació dels projectes d’economia social i solidària i la seva sostenibilitat.

El primer taller tractarà sobre la planificació estratègica, els valors de les entitats i les diferències entre l’estratègia i el pla de gestió. A la segona sessió es parlarà sobre la construcció del pla i es donaran a conèixer diversos models d’anàlisi.

A la tercera classe es parlaran dels objectius estratègics, el pla d’acció i l’organització interna i participativa. La següent reunió es centrarà en el pla de viabilitat, és a dir, en la rendibilitat social, financera i econòmica, i en la creació de valor que suposa la innovació interna.

Finalment, l’última sessió serà grupal, amb dinàmiques de grup per fomentar la creativitat i la gestió interna en processos de planificació estratègica.

Per participar en aquests tallers de 16 hores, cal inscriure-s’hi prèviament.

Més informació:

  • Horari: 7, 9, 14 i 16 de novembre de 16h a 20h i 17 de novembre de 10h a 19h.
  • Lloc: El Far (carrer de l’Escar, 6-8, Barcelona).
  • Preu: Gratuït.
  • Organitza: Col·lectiu Ronda.
  • Contacte: 93 268 21 99.
Data: 

Dimarts 07 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Col·lectiu Ronda
Correu electrònic Organitzador: 
93 268 21 99
Adreça: 
El Far. Carrer de l'Escar, 6-8. Barcelona.