agenda

Territorialització i acció comunitària. Treball en xarxa

Acció Comunitària.
F Pere Tarrés

Barcelona

Dijous, 15/12/2016

La Fundació Pere Tarrés organitza el proper 15 de desembre un seminari on es farà un diagnòstic territorial en base als recursos (projectes i espais) i així com un estudi de l'actuació comunitària.

La formació forma part del cicle de seminaris Programa de Desenvolupament Directiu del Tercer Sector que té com objectiu pricipal desenvolupar les habilitats directives dels responsables de les entitats per tal de que puguin abordar els canvis i reptes que es preveuen en el Tercer Sector, i d'altra banda, formentar la gestió estratègica de les organitzacions i el seus recursos.

El seminari Territorialització i acció comunitària. Treball en xarxa, tindrà lloc el 15 de desembre, de 9.00 a 14.00 hores, al carrer Carolines 10 de Barcelona, i els i les assistents faran un diagnòstic del territori en base als recursos (projectes i espais), coneixeran experiències d'espais compartits per entitats i tractaran temes com la participació en espais de relació municipal. la millora de la intervenció per l’acció compartida i claus de l’actuació comunitària.

La formació està adreçada a responsables, directius i professionals i tècnics del Tercer Sector.

Més informació

Data: 

Dijous 15 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Adreça: 
Fundació Pere Tarrés Carolines 10 Barcelona