E.g., 19/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Xerrada: Voluntariat al sud d’Àsia, a l’Àfrica subsahariana i al sud de la Mediterrània

L’objectiu és conèixer els diferents projectes i voluntariats que treballen a països com Tailàndia, Vietnam, Myanmar, Tanzània, Kènia o Jordània. Font: Unsplash.
Suport Associatiu
Barcelona
Dimecres, 27/03/2019 fins Dimecres, 10/04/2019

El 27 de març, 3 d’abril i 10 d’abril, el Servei Civil Internacional de Catalunya organitza la sessió a Barcelona.

Els propers dimecres 27 de març, 3 d’abril i 10 d’abril a les 18.30 h, el Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) organitza la xerrada ‘Voluntariat al sud d’Àsia, a l’Àfrica subsahariana i al sud de la Mediterrània’.

L’objectiu de la sessió és conèixer els diferents projectes, experiències de camps de treball i voluntariat de llarga durada d’entitats que treballen a països com Tailàndia, Vietnam, Myanmar, Tanzània, Kènia, Togo, Palestina o Jordània.

La primera xerrada es centrarà en països al sud d’Àsia, la segona en voluntariats al sud de la Mediterrània i la tercera a zones de l’Àfrica Subsahariana.

Cada dia, es farà una introducció de l’SCI i de les entitats amb qui col·laboren. A més, es podran escoltar experiències de persones voluntàries que ja han participat als camps de treball.

Per participar als camps de treball, s’ha de tenir més de 20 anys i alguna experiència de voluntariat internacional.

Qualsevol persona interessada en algun camp d’aquestes zones, ha d’enviar un correu amb la seva carta de motivació a outgoing@sci-cat.org.

Per assistir a les xerrades, cal emplenar el formulari d'inscripció.

Data: 

Dimecres 27 març

Hora: 

18:30

Organitzador: 
SCI