agenda

XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya
F Pere Tarrés
Dimecres, 15/11/2017 fins Dijous, 30/11/2017

Hi ha previstes 69 projeccions en trenta sales d’arreu del territori, repartides en dotze ciutats.

La Direcció General d’Afers Religiosos organitza la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que tindrà lloc del 15 al 30 de novembre arreu de Catalunya. Enguany es presenta un cartell de 20 pel·lícules i un curtmetratge d’entre els films més interessants del cinema espiritual i religiós. En total, hi ha previstes 69 projeccions en trenta sales d’arreu del territori, repartides en dotze ciutats.

En aquesta edició destaca el cicle dedicat al director Terrence Malick -conegut com el poeta del cinema- a la Filmoteca, films dirigits per directors com Martin Scorsese o Mel Gibson, pel·lícules que fan visibles diferents tradicions religioses, i d’altres que tenen com a fil conductor el sentit de la vida i la mort, l’amor i la guerra, la llibertat, les malalties, la solitud, els refugiats, la justícia, i la solidaritat.

El format de cinefòrum permet la presència d’una seixantena d’especialistes en el món del cinema, professors/es universitaris/àries, filòsofs, periodistes, intel·lectuals i membres de diferents confessions religioses, que fan la presentació de les pel·lícules i condueixen el debat posterior.

Més informació

Data: 

Dimecres 15 nov

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Direcció General d’Afers Religiosos
Adreça: